Ink Notes and Me

HARTCOHERENTIE 

Neem stress effectief onder controle en creëer een betere, kwalitatieve ontspanning.  Maak gratis kennis met twee vaardigheden die je echt kunnen daarbij optimaal kunnen helpen.

ONDERSTEUN EN VERBETER JE ALGEMENE WELZIJn

Bezorg jezelf meer balans!
Hartcoherentie is niet enkel een wetenschappelijk onderbouwde methode, maar ook een vaardigheid, een 'skill for life'.  Het is een makkelijke en eenvoudig aan te leren ademhalingstechniek waarmee je de werking van je hart en je brein zodanig kan optimaliseren dat het zorgt voor meer veerkracht, balans, een betere emotionele en mentaal welzijn, je wordt je bewust van wat er gebeurt in je lichaam,
... kortom een beter stress managementsysteem. 

Alle informatie is verzameld in een GRATIS e-book voor jou.

Voor volwassenen:

in minimum 6 weken

van onrust naar balans

Via een online traject of in persoon
Het hart geeft meer signalen aan het brein dan omgekeerd.  Het enige systeem waar we in ons lichaam effectief een invloed op kunnen hebben, is ons hartritme.  Met een eenvoudige oefening kan je het hartritme bewust beïnvloeden zodat de communicatie tussen je hart en je brein beter op elkaar afgestemd wordt.  Dit zorgt er dan voor dat je naar een veilige modus gaat, dat je hart het veilige signaal naar je brein geeft en zo alles in evenwicht brengt met je brein en je zenuwstelsel.

Ik help je graag om deze vaardigheid juist en goed te leren toepassen.
Deze 'skill for life' zal je zo voor de rest van je leven dienen.

Er is een erg uitgebreid traject online uitgewerkt voor jou.
Alles staat zorgvuldig uitgelegd met een extra oefening in het gratis e-book!


Ook VOOR Kinderen!!

Bouwen aan veerkracht!

Een traject in persoon.

Wist je dat hartcoherentie ook een zeer effectieve tool is voor kinderen?  Je kent ongetwijfeld het gezegde 'Jong geleerd is oud gedaan'!  
Niks is minder waar!  Via dit traject leert je kind aan zelfregulatie doen, het wordt bewust van hoe stress werkt, hoe de signalen in het lichaam te interpreteren en het krijgt speelse handvaten om hiermee om te gaan.

Er is echter wel een groot verschil in hartcoherentie met volwassenen en kinderen!  Ook hier heeft wetenschappelijk onderzoek gezorgd dat we juist weten hoe we dat kunnen aanpakken.

Uiteraard is het hele hartcoherentieverhaal aangepast op het niveau van kinderen.  De bewoordingen en termen zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld zodat ze, ook in communicatie naar hun ouders toe, kunnen aangeven wat ze ervaren.  Door gebruik te maken van deze 'skill for life', werkt het kind aan een grote veerkracht en betere weerbaarheid tegen de dagdagelijkse stress.

Dus help jij jouw kind met het bouwen aan een betere veerkracht en weerbaarheid voor zijn/haar toekomst?

Ook dit staat in het e-book uitgelegd.


DAFhqPNZttc


Vergroot veerkracht en weerbaarheid !

Ontvang het GRATIS e-book in je inbox!

MEET YOUR COACH

 
Ja, ik weet exact hoe het voelt om 101 dingen tegelijk te moeten doen.  Hoe de stress door je lichaam kan gieren en je maar blijft doorduwen om toch alles gedaan te hebben.  Hoe je dan de lichamelijke kwaaltjes vooral negeert, pilletjes neemt en ... hup met de geit!!!

Jammer genoeg is dit voor te veel mensen dagdagelijkse kost en ja, zo is het bij mij ook nog steeds.   De druk van het werk en wat anderen van je verwachten, kan je niet zomaar wegtoveren.  Maar gelukkig zijn er wel vaardigheden die we we kunnen gebruiken en laten we ons daar vooral terug op gaan focussen.  Want stress is eigenlijk niet meer of minder dan een beschermingsmechanisme in je lichaam.  Het kan snel een grote afleiding worden waardoor je je op de verkeerde dingen gaat focussen en dan gaat je lichaam reageren.

Om die balans tussen inspanning en ontspanning te optimaliseren heb je nood aan de juiste vaardigheden.
Het aanleren van deze vaardigheden kan je bekijken als een belangrijk punt in je eigen zelfzorg.  Dat beetje 'quality time' voor jezelf is echt een must om in deze hectische en veeleisende maatschappij wat rust en evenwicht te creëren voor jezelf.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander welk effect langdurige stress kan hebben op je gezondheid en op je dagelijks functioneren. 


Wel, nu is het mijn missie om groot en klein te laten ervaren dat ook zij de controle terug kunnen nemen door middel van vaardigheden uit mijn creatieve toolbox.  In deze creatieve toolbox zitten methodes waarvan ik zelf ervaren heb dat ze werken, nl. hartcoherentie, de Zentangle (R) methode, muziek, ...  Ze zijn niet enkel wetenschappelijk onderbouwd, maar ook effectief!!  Ik noem ze graag 'skills for life', want mij hebben ze de controle terug gegeven.

Neem jij ook terug de controle?

Contact Me