Ink Notes and Me

HARTCOHERENTIE 

Neem stress effectief onder controle en creëer een betere, kwalitatieve ontspanning.  Maak gratis kennis met twee vaardigheden die je echt kunnen daarbij optimaal kunnen helpen.

ONDERSTEUN EN VERBETER JE ALGEMENE WELZIJn

Bezorg jezelf meer balans!
Hartcoherentie is niet enkel een wetenschappelijk onderbouwde methode, maar ook een vaardigheid, een 'skill for life'.  Het is een makkelijke en eenvoudig aan te leren ademhalingstechniek waarmee je de werking van je hart en je brein zodanig kan optimaliseren dat het zorgt voor meer veerkracht, balans, een betere emotionele en mentaal welzijn, je wordt je bewust van wat er gebeurt in je lichaam,
... kortom een beter stress managementsysteem. 

Alle informatie is verzameld in een GRATIS e-book voor jou.

in minimum 6 weken

van onrust naar balans

Via een online traject of in persoon
Het hart geeft meer signalen aan het brein dan omgekeerd.  Het enige systeem waar we in ons lichaam effectief een invloed op kunnen hebben, is ons hartritme.  Met een eenvoudige oefening kan je het hartritme bewust beïnvloeden zodat de communicatie tussen je hart en je brein beter op elkaar afgestemd wordt.  Dit zorgt er dan voor dat je naar een veilige modus gaat, dat je hart het veilige signaal naar je brein geeft en zo alles in evenwicht brengt met je brein en je zenuwstelsel.

Ik help je graag om deze vaardigheid juist en goed te leren toepassen.
Deze 'skill for life' zal je zo voor de rest van je leven dienen.

Er zijn twee trajecten: een traject in persoon en een traject online.
Alles staat zorgvuldig uitgelegd met een extra oefening in het gratis e-book!


creëer rust met deze vaardigheden

Ontvang het GRATIS e-book in je inbox!

MEET YOUR COACH

 
Ja, ik weet exact hoe het voelt om 101 dingen tegelijk te moeten doen.  Hoe de stress door je lichaam kan gieren en je maar blijft doorduwen om toch alles gedaan te hebben.  Hoe je dan de lichamelijke kwaaltjes vooral negeert, pilletje nemen en ... hup met de geit!!!

Jammer genoeg is dat voor te veel mensen dagdagelijkse kost en ja zo is het bij mij soms ook nog steeds.   De druk van het werk en wat anderen van je verwachten kan je niet zomaar wegtoveren.  Maar gelukkig zijn er wel dingen die we in de hand hebt en laten we ons daar vooral terug op gaan focussen.  Want stress is eigenlijk één grote afleiding waardoor je je op de verkeerde dingen gaat focussen en dan gaat je lichaam reageren.

Om die balans tussen inspanning en ontspanning te optimaliseren heb je nood aan de juiste zelfzorg.
Dat beetje 'quality time' voor jezelf is echt een must om in deze hectische en veeleisende maatschappij wat rust en evenwicht te creëren voor jezelf.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander welk effect stress kan hebben op je gezondheid en op je dagelijks functioneren. 


Wel, nu is het mijn missie om groot en klein te laten ervaren dat ook zij de controle terug kunnen nemen en dat door hun ademhaling en creativiteit te laten vloeien.  Dat doe ik met behulp van de vaardigheden die mij ook geholpen hebben.  Ze zijn niet enkel wetenschappelijk onderbouwd, maar ook effectief!!  Ik noem ze graag 'skills for life', want mij hebben ze de controle terug gegeven.

Contact Me