Ink Notes and Me

HARTCOHERENTIE 

Neem stress effectief onder controle en creëer een betere, kwalitatieve ontspanning.  Maak gratis kennis met deze 'skill for life' die je echt optimaal kan helpen.

ONDERSTEUN EN VERBETER JE ALGEMENE WELZIJn

Bezorg jezelf meer balans!
Hartcoherentie is niet enkel een wetenschappelijk onderbouwde methode, maar ook een vaardigheid, een 'skill for life'.  Het is een makkelijke en eenvoudig aan te leren ademhalingstechniek waarmee je de werking van je hart en je brein zodanig kan optimaliseren dat het zorgt voor meer veerkracht, balans, een betere emotionele en mentaal welzijn, je wordt je bewust van wat er gebeurt in je lichaam,
... kortom een beter stress managementsysteem. 

Alle informatie is verzameld in een GRATIS e-book voor jou.

Voor volwassenen:

in minimum 6 weken

van onrust naar balans

Via een online traject met persoonlijke begeleiding
Het hart geeft meer signalen aan het brein dan omgekeerd.  Het enige systeem waar we in ons lichaam effectief een invloed op kunnen hebben, is ons hartritme.  Met een eenvoudige oefening kan je het hartritme bewust beïnvloeden zodat de communicatie tussen je hart en je brein beter op elkaar afgestemd wordt.  Dit zorgt er dan voor dat je naar een veilige modus gaat, dat je hart het veilige signaal naar je brein geeft en zo alles in evenwicht brengt met je brein en je zenuwstelsel.

Ik help je graag om deze vaardigheid juist en goed te leren toepassen.
Deze 'skill for life' zal je zo voor de rest van je leven dienen.

Er is een uitgebreid online traject uitgewerkt voor jou.
Alles staat zorgvuldig uitgelegd met een extra oefening in het gratis e-book!


Ook VOOR Kinderen!!

Bouwen aan veerkracht!

Een traject in persoon.

Wist je dat hartcoherentie ook een zeer effectieve tool is voor kinderen?  Je kent ongetwijfeld het gezegde 'Jong geleerd is oud gedaan'!  
Niks is minder waar!  Via dit traject leert je kind aan zelfregulatie doen, het wordt bewust van hoe stress werkt, hoe de signalen in het lichaam te interpreteren en het krijgt speelse handvaten om hiermee om te gaan.

Er is echter wel een groot verschil in hartcoherentie met volwassenen en kinderen!  Ook hier heeft wetenschappelijk onderzoek gezorgd dat we juist weten hoe we dat kunnen aanpakken.

Uiteraard is het hele hartcoherentieverhaal aangepast op het niveau van kinderen.  De bewoordingen en termen zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld zodat ze, ook in communicatie naar hun ouders toe, kunnen aangeven wat ze ervaren.  Door gebruik te maken van deze 'skill for life', werkt het kind aan een grote veerkracht en betere weerbaarheid tegen de dagdagelijkse stress.

Dus help jij jouw kind met het bouwen aan een betere veerkracht en weerbaarheid voor zijn/haar toekomst?

Ook dit staat in het e-book uitgelegd.


DAFhqPNZttc


Vergroot veerkracht en weerbaarheid !

Ontvang het GRATIS e-book in je inbox!