Ink Notes and Me 

De zentangle®  methode

Wil jij ervaren hoe makkelijk deze mindful tekenmethode echt is?
Gun jij je hoofd net dat tikkeltje rust en ontwerp jij je eigen mooie abstracte 'kunst'?
Deze methode is
- makkelijk te leren;
- een eenvoudige methode;
- ontspannende en plezante manier om mooie tekeningen te ontwerpen;
- mediteren door te tekenen.
- het tekenen van gestructureerde, herhalende patronen.

Deze methode werd ontworpen door Rick Roberts en Maria Thomas.  Deze bezielers hebben door de jaren een prachtige community opgebouwd.  Deze methode wordt verspreid en geleid door erkende 'Certified Zentangle Teacher' (CZT)!  En daar ben ik er eentje van.

Deze methode is zelfs zo makkelijk dat iedereen het kan! Ja, echt, al vanaf 4 jaar is dit mogelijk!

Om je te laten ervaren dat het echt heel eenvoudig is, heb ik een gratis e-book  'De basislijnen van de Zentangle methode' voor jou uitgewerkt!!

Een bewezen stappenplan

Niks dan voordelen ... en plezier!!
Of je deze methode nu graag wilt leren ontdekken gewoon omdat je graag tekent of omdat je echt extra rust wenst te creëren, het maakt niet uit.  Je gaat sowieso geniet hebben van de vele voordelen van deze methode.

Door het gebruik van een stappenplan, een minimum aan materialen en het bewust tekenen van patronen, kan je zoveel positieve dingen ervaren.  Meer zelfvertrouwen, een verbetering van oog-hand coördinatie, meer mindfulness, meer in het 'nu' zijn, een betere ontspanning, het makkelijker loslaten van dingen, beter slapen, ... zijn er maar enkelen om op te noemen.

En niet vergeten ... het is gewoonweg keiplezant!

Ervaar zelf hoe makkelijk het is en claim je gratis e-book 'De basislijnen van de Zentangle methode'!


Ik wil het gratis e-book


Ontvang het gratis e-book 'De basislijnen van de Zentangle® Methode' en start vandaag nog en ervaar hoe makkelijk dit echt is!

MEET YOUR COACH

 
Ja, ik weet exact hoe het voelt om 101 dingen tegelijk te moeten doen.  Hoe de stress door je lichaam kan gieren en je maar blijft doorduwen om toch alles gedaan te hebben.  Hoe je dan de lichamelijke kwaaltjes vooral negeert, pilletjes neemt en ... hup met de geit!!!

Jammer genoeg is dit voor te veel mensen dagdagelijkse kost en ja, zo is het bij mij ook nog steeds.   De druk van het werk en wat anderen van je verwachten, kan je niet zomaar wegtoveren.  Maar gelukkig zijn er wel vaardigheden die we we kunnen gebruiken en laten we ons daar vooral terug op gaan focussen.  Want stress is eigenlijk niet meer of minder dan een beschermingsmechanisme in je lichaam.  Het kan snel een grote afleiding worden waardoor je je op de verkeerde dingen gaat focussen en dan gaat je lichaam reageren.

Om die balans tussen inspanning en ontspanning te optimaliseren heb je nood aan de juiste vaardigheden.
Het aanleren van deze vaardigheden kan je bekijken als een belangrijk punt in je eigen zelfzorg.  Dat beetje 'quality time' voor jezelf is echt een must om in deze hectische en veeleisende maatschappij wat rust en evenwicht te creëren voor jezelf.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander welk effect langdurige stress kan hebben op je gezondheid en op je dagelijks functioneren. 


Wel, nu is het mijn missie om groot en klein te laten ervaren dat ook zij de controle terug kunnen nemen door middel van vaardigheden uit mijn creatieve toolbox.  In deze creatieve toolbox zitten methodes waarvan ik zelf ervaren heb dat ze werken, nl. hartcoherentie, de Zentangle (R) methode, muziek, ...  Ze zijn niet enkel wetenschappelijk onderbouwd, maar ook effectief!!  Ik noem ze graag 'skills for life', want mij hebben ze de controle terug gegeven.

Neem jij ook terug de controle?

Contact Me