Ink Notes and Me
GRATIS 
The Zinchie Challenge, dé ontmoeting tussen Zentangle® en een 'inchie'.

The Zinchie Challenge 2024
The Blue edition - November 2024
 

Teken elke dag GRATIS mee met deze challenge!
Schrijf je in en kom in onze gratis besloten Facebook Groep waar deze live sessies tijdelijk zichtbaar blijven.
Op dit moment ontvang je het gratis e-book van 2023, de versie van 2024 is beschikbaar vanaf september 2024.

Join us for FREE and draw along with the live sessions!
Register and enter our free private Facebook Group in which the live sessions will be temporarely visible.  This group is in Dutch.
At this moment you'll receive the free 2023 ebook, the 2024 version will be available in September 2024.

Ja, ik doe mee! * Yes, I'm in!!

MEET YOUR COACH

 
Ja, ik weet exact hoe het voelt om 101 dingen tegelijk te moeten doen.  Hoe de stress door je lichaam kan gieren en je maar blijft doorduwen om toch alles gedaan te hebben.  Hoe je dan de lichamelijke kwaaltjes vooral negeert, pilletjes neemt en ... hup met de geit!!!

Jammer genoeg is dit voor te veel mensen dagdagelijkse kost en ja, zo is het bij mij ook nog steeds.   De druk van het werk en wat anderen van je verwachten, kan je niet zomaar wegtoveren.  Maar gelukkig zijn er wel vaardigheden die we we kunnen gebruiken en laten we ons daar vooral terug op gaan focussen.  Want stress is eigenlijk niet meer of minder dan een beschermingsmechanisme in je lichaam.  Het kan snel een grote afleiding worden waardoor je je op de verkeerde dingen gaat focussen en dan gaat je lichaam reageren.

Om die balans tussen inspanning en ontspanning te optimaliseren heb je nood aan de juiste vaardigheden.
Het aanleren van deze vaardigheden kan je bekijken als een belangrijk punt in je eigen zelfzorg.  Dat beetje 'quality time' voor jezelf is echt een must om in deze hectische en veeleisende maatschappij wat rust en evenwicht te creëren voor jezelf.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander welk effect langdurige stress kan hebben op je gezondheid en op je dagelijks functioneren. 


Wel, nu is het mijn missie om groot en klein te laten ervaren dat ook zij de controle terug kunnen nemen door middel van vaardigheden uit mijn creatieve toolbox.  In deze creatieve toolbox zitten methodes waarvan ik zelf ervaren heb dat ze werken, nl. hartcoherentie, de Zentangle (R) methode, muziek, ...  Ze zijn niet enkel wetenschappelijk onderbouwd, maar ook effectief!!  Ik noem ze graag 'skills for life', want mij hebben ze de controle terug gegeven.

Neem jij ook terug de controle?

Contact Me