Ink Notes and Me
GRATIS 
The Zinchie Challenge, dé ontmoeting tussen Zentangle® en een 'inchie'.

The Zinchie Challenge 2023
The Blue edition - November 2023
 

Teken elke dag GRATIS mee met deze challenge!
Schrijf je in en kom in onze gratis besloten Facebook Groep waar deze live sessies tijdelijk zichtbaar blijven.

Join us for FREE and draw along with the live sessions!
Register and enter our free private Facebook Group in which the live sessions will be temporarely visible.  This group is in Dutch.

Ja, ik doe mee! * Yes, I'm in!!

MEET YOUR COACH

 
Ja, ik weet exact hoe het voelt om 101 dingen tegelijk te moeten doen.  Hoe de stress door je lichaam kan gieren en je maar blijft doorduwen om toch alles gedaan te hebben.  Hoe je dan de lichamelijke kwaaltjes vooral negeert, pilletje nemen en ... hup met de geit!!!

Jammer genoeg is dat voor te veel mensen dagdagelijkse kost en ja zo is het bij mij soms ook nog steeds.   De druk van het werk en wat anderen van je verwachten kan je niet zomaar wegtoveren.  Maar gelukkig zijn er wel dingen die we in de hand hebt en laten we ons daar vooral terug op gaan focussen.  Want stress is eigenlijk één grote afleiding waardoor je je op de verkeerde dingen gaat focussen en dan gaat je lichaam reageren.

Om die balans tussen inspanning en ontspanning te optimaliseren heb je nood aan de juiste zelfzorg.
Dat beetje 'quality time' voor jezelf is echt een must om in deze hectische en veeleisende maatschappij wat rust en evenwicht te creëren voor jezelf.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander welk effect langdurige stress kan hebben op je gezondheid en op je dagelijks functioneren. 


Wel, nu is het mijn missie om groot en klein te laten ervaren dat ook zij de controle terug kunnen nemen door middel van creatieve mindfulness.  Dat doe ik met behulp van de vaardigheden die mij ook geholpen hebben.  Ze zijn niet enkel wetenschappelijk onderbouwd, maar ook effectief!!  Ik noem ze graag 'skills for life', want mij hebben ze de controle terug gegeven.

Neem jij ook terug de controle?

Contact Me